Στατιστικά - Θέσεις και Αριθμοί

Επισκέπτη του MG-ANALYSIS βρίσκεσαι στο μενού Στατιστικά θέσεις και Αριθμοί του Κίνο.
Στο μενού αυτό θα βρεις ιστορικά - στατιστικά αποτελέσματα όλων των κληρώσεων για όλους τους αριθμούς με την εμφάνιση τους, τις καθυστερήσεις τους για όλα τα χρόνια. Καθώς επίσης και ποιοι είναι οι υπόλοιποι αριθμοί που εμφανιστήκαν μαζί με τον αριθμό η τους αριθμούς που θέλεις να δεις και να επιλέξεις.
Θα πρέπει όμως να εξηγήσουμε κάποια πράγματα .
Η κάθε απλή στήλη του Κίνο που μπορεί να παίξει κάποιος παίκτης αποτελείται από 12 αριθμούς, μέσα απο ένα πλήθος 80 αριθμών.
Εμείς θα ασχοληθούμε με του πρώτους 12 αριθμούς για το λόγω του ότι είναι και ο ανώτερος αριθμός που μπορεί ο παίκτης να επιλέξει.
Το δελτίο που μας παίρνει η τερματική μηχανή των πρακτορείων του Ο.Π.Α.Π. που επιλέξατε βλέπουμε όλοι μας ότι τους αριθμούς τους ταξινομεί από τον μικρότερο αριθμό που έχουμε επιλέξει στον μεγαλύτερο, έτσι προκύπτουν και οι τελικές στήλες του Κίνο .
Καταλαβαίνουμε αυτόματα ότι οι αριθμοί δημιουργούν τις Θέσεις.
Και οι Θέσεις αυτές δεν συμπεριλαμβάνουν και όλους τους αριθμούς π.χ. τον αριθμό 3 μπορούμε να τον επιλέξουμε είτε στην 1 Θέση είτε στην 2 Θέση είτε στην 3 Θέση ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ 4 ΘΕΣΗ κ.λ.π.
Άλλες εμφανίσεις και καθυστερήσεις έχει για την 1 θέση, άλλες για την 2 Θέση, άλλες για την 3 θέση.

Σας δίνεται η δυνατότητα λοιπόν να επιλέξετε έναν ή περισσότερους αριθμούς για οποιαδήποτε Θέση θέλετε και να τους συνδυάσετε μεταξύ όπως θα κάνετε στο δελτίο σας.
Τα αποτελέσματα που θα εμφανιστούν θα σας οδηγήσουν σε πιο ασφαλή συμπεράσματα για την τελική επιλογή σας.
Μπορείτε επίσης αν θέλετε τα αποτελέσματα να είναι ταξινομημένα μαρκάροντας κάτω από όποιον αριθμό η αριθμούς θέλετε την ταξινόμηση .
(διαφορετικά τα αποτελέσματα θα ταξινομηθούν κατά ημερομηνία κλήρωσης)
Για οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@mg-analysis.gr η στο τηλ. 6943227527.


Θέσεις 10η11η12η
Αριθμοί
Tαξινόμηση