Καλώς ήλθατε στον κόσμο της ανάλυσης των τυχερών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ (joker – lotto – protto – extra5 – super3).
O Ιστότοπος Mg-analysis ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό να παρουσιάσει τις καλύτερες και ακριβέστερες προβλέψεις για όλα τα παραπάνω τυχερά παιχνίδια.
Η ομάδα μας για το διάστημα των 15 τελευταίων ετών ασχολείτο με την ανάπτυξη εξειδικευμένου λογισμικού προσαρμοσμένου στα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ.
Σε συνεργασία με το για τη περίοδο από το 2003 έως το 2007 δημοσιεύαμε ένα μικρό τμήμα των αναλύσεων μας.
Σήμερα πρωτοποριακές μέθοδοι, αναλυτικά γραφήματα και ιστορικά στοιχεία είναι ένα μέρος των εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την πιθανότητα επιτυχία σας.
Κάθε μέρα θα σας παρέχουμε δωρεάν μέρος ενός πρωτοποριακού βοηθήματος για τον κόσμο που ενδιαφέρεται – ασχολείτε ή θέλει να ασχοληθεί με τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, αλλά δεν μπορούσε μέχρι τώρα να έχει τις πληροφορίες που χρειαζόταν.
Η εμπειρία μας και τα πρωτοποριακά μοντέλα ανάλυσης που έχουμε αναπτύξει, θα σας βοηθήσουν σημαντικά, να βγείτε κερδισμένοι σε βάθος χρόνου.
Αν ψάχνετε ακόμα για προβλέψεις των παραπάνω παιχνιδιών του ΟΠΑΠ και αναρωτιέστε πού θα τις βρείτε, χωρίς αδικαιολόγητη απώλεια χρόνου, τότε είστε στο σωστό μέρος.
Με αυτόν τον τρόπο έχετε την δυνατότητα να αυξήσετε σημαντικά την πιθανότητα να κερδίσετε.
Σας συμβουλεύουμε να μην ποντάρετε περισσότερα από όσα μπορείτε.

Οτιδήποτε αναφέρεται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο που αφορά τα τυχερά παιχνίδια δεν απευθύνεται σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Ο τζόγος είναι εξαιρετικά εθιστικός, μην τον ξεκινήσετε.
Δωρεάν γραμμή SOS – ψυχολογικής υποστήριξης εθισμένων παικτών (ανώνυμα) τηλ.: 8001110401.